Dé bouwspecialist voor Den Haag, Leidschendam, Wassenaar en Voorburg

Den Haag en de omliggende plaatsen in de regio kennen we als onze broekzak. De wijken in de stad hebben voor ons geen geheimen meer. Maar ook in Leidschendam, Wassenaar en Voorburg weten we de weg. We weten precies wat we kunnen verwachten en zijn dus voorbereid op verborgen gebreken, zoals verouderde bedrading en/of leidingen, betonrot en vochtproblemen.


Goede voorbereiding en strakke planning

Eén goede voorbereiding is het halve werk. Voordat wij aan een klus beginnen, brengen wij uw wensen uitgebreid in kaart. En we komen persoonlijk controleren hoe de staan van onderhoud er precies uitziet. Het resultaat? Een planning wordt uitgevoerd binnen de vooropgestelde tijd. Het halen van de gestelde termijn is heilig. Afspraak is afspraak!


Persoonlijke service

Een huis laten inrichten en opknappen naar uw eigen voorkeur en smaak is altijd een leuke uitdaging maar tegelijk ook een enorme klus die u misschien al een tijdje vooruitschuift. Want misschien twijfelt u over de juiste beslissingen en keuzes. Onze vakkundige en enthousiaste medewerkers staan u daarbij graag met tips en advies ter zijde. Ook een advies bij u aan thuis behoort tot de mogelijkheden!


Kwaliteit heeft prioriteit bij iedere bouwklus

We beschikken over zeer ervaren vakmensen, met een gedetailleerd oog voor kwaliteit. Wij leggen de lat hoog. Het team van Briedé Bouwen en Wonen is goed op elkaar ingespeeld. Veel collega’s zijn al sinds 1995 bij ons in dienst. Soms oordelen we dat er specialistische kennis nodig is, bijvoorbeeld voor de aanleg van leidingen, of loodgieterswerk. Dan kunnen we altijd een beroep doen op bevriende specialisten uit de regio Den Haag. Dat zorgt dat ieder bouwproject wordt uitgevoerd door betrokken werknemers met hart voor de zaak. En dat is ook beste manier om ervoor te zorgen dat de Briedé Bouwen en Wonen-kwaliteit altijd en overal wordt nagestreefd.


Persoonlijk contact

Wij houden van duidelijkheid. Daarom is er altijd één centraal aanspreekpunt, waar u terecht kunt met uw vragen. Dus geen telefoontje waarna u met een kluitje in het riet wordt gestuurd. Persoonlijk contact met u is daarbij onmisbaar. Dit laat de uitvoering soepel verlopen.


Contacteer ons

Wilt u meer weten over Briedé Bouwen en Wonen? de mogelijkheden en onze succesvolle aanpak? Aarzel niet en neem direct contact op!