Uw specialist voor schilderwerk, timmerwerkzaamheden en onderhoud in Den Haag en omgeving.

We voeren alle mogelijke schilderklussen, timmerwerkzaamheden en onderhoudsklussen uit, zowel binnen en buiten het huis. We hechten veel belang aan kwaliteit en werken daarom uitsluitend met hoogwaardige producten. Alleen zo bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat.

Schilders met actuele vakkennis

Kwaliteitsschilderwerk betekent een meerwaarde voor uw woning en zorgeloos woongenot. Kies daarom voor vakkundig onderhoud door Briedé Bouwen & Wonen en voorkom voortijdige veroudering en renovatie.

Kiezen voor Briedé Bouwen & Wonen, is kiezen voor kwaliteit. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. Wij besteden veel aandacht aan hun vakkennis en bijscholing. Zij blijven jaarlijks op de hoogte van alle inns en outs van de nieuwste Sigma-producten. En door hun expertise kunnen zij ook met u meedenken. Zo kunnen we ideeën aandragen waaraan u vooraf misschien helemaal net had gedacht. Briedé en & Wonen voldoet graag aan uw wensen. Maar hebt u hulp nodig bij het bepalen van het gewenste eindresultaat? Dan adviseren we u graag bij uw materiaal- en kleurkeuze.

Vakmanschap blijkt gedegen voorbereiding

Het vakmanschap van een schilder herkent u vooral aan zijn gedegen voorbereiding. Ook hier profiteren wij van onze praktijkervaringen in de Haagse regio. Daarbij is een grondige inspectie van de huidige staat van het schilderwerk en houtwerk volgens ons een absolute must. Op een moment dat u schikt, komen wij daarom bij u langs om de situatie te bekijken. Wat is de huidige stand van onderhoud voor het houtwerk, de kozijnen en andere materialen? Zijn er misschien onderdelen aan vervanging toe? Of is alleen even glad strijken en opschuren voldoende voor een goede start? Uiteraard lichten wij onze bevindingen uitvoerig toe. En uiteindelijk leidt dit tot een geschikt plan van aanpak en een duidelijke offerte.

Briedé Bouwen en Wonen staat voor schilderwerk met duidelijke planning

Bij de planning houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke situatie. Dit verzekert een probleemloze afronding binnen de afgesproken termijn. Overlast wordt tot een minimum beperkt. Zo profiteert u door deze efficiënte aanpak van een voordelige prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien loopt u zo niet tegen onverwachte extra kosten aan. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Professionele sigmaverf voor duurzaam eindresultaat

Regen, storm, onweer. Het kan flink spoken in Den Haag. Met professioneel schilderwerk zorgt u er gelukkig voor dat u uw woning beschermt tegen deze weersinvloeden. We gebruiken daarbij alleen hoogwaardige, professionele Sigma-producten. Deze verf is kwalitatief beter en dekt sneller. Ook beschermt deze verf het hout/metaal veel langer, waardoor u minder snel last krijgt van houtrot of roest. Uw woning kan er dan gegarandeerd weer minimaal vijf jaar tegen.

Briedé Thuisin voor de doe-het-zelver

Wilt u het schilderwerk liever zelf uitvoeren? Dan kunt u terecht bij Briedé Thuisin, onze speciale winkel met een uitgebreid aanbod woninginrichtingsproducten, zoals verf- en laksoorten.