Verbouwen, renoveren, restaureren? Wij maken jouw droomhuis werkelijkheid!

briede_image01

Heb je plannen voor een renovatie? Of is het hoog tijd voor een gloednieuwe badkamer of keuken? Bij Briedé Bouwen & Wonen helpen we je verder! Wij zorgen ervoor dat alles precies volgens jouw wensen wordt afgewerkt. We hebben flink wat ervaring met het restaureren van die oude, mooie Haagse herenhuizen. We herstellen ze met liefde naar hun originele glorie, met extra aandacht voor die unieke stijlkenmerken. Maar ook als je een moderne serre of een handige garage wilt, draaien we onze hand er niet voor om. Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij regelen de rest!

Briedé Bouwen en Wonen blijft altijd in beweging

Een goed bouwbedrijf is altijd in beweging. We hebben onze ogen altijd gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld van Den Haag. Zo zijn we altijd klaar om in te springen op de nieuwste vragen en trends. We zijn altijd up-to-date en staan klaar om jouw project naar een hoger level te tillen!


Renovatiespecialist voor Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg en Scheveningen.

Bij ons is er voor elk wat wils! We richten ons voornamelijk op particulieren, maar ook ondernemers kunnen bij ons aankloppen voor een opknapbeurt of het uitbreiden van hun bedrijf. We hebben een heleboel veelvoorkomende renovatieklussen voor je op een rijtje gezet:

  • een nieuw toilet
  • het plaatsen van een nieuwe keuken
  • het plaatsen en inrichten van een nieuwe badkamer
  • aanbouw/uitbreidingen
  • stucwerk
  • vloeren
  • totale afwerking, inclusief leidingen en elektra, schilderwerk en timmerwerkzaamheden
 

Briedé Bouwen en Wonen: jouw partner in wonen met extra aandacht voor senioren!

Ben jij een stoere 60-plusser die niet meer helemaal happy is in je huidige huis? Het is gewoon te groot geworden en het bijhouden van die tuin wordt een steeds zwaardere taak… Je bent al een tijdje op zoek naar een gezellige, compacte woonplek met alle comfort en gemakken. Nou, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij de totale inrichting houden wij ook alvast rekening met mogelijke fysieke beperkingen. We zorgen bijvoorbeeld voor handige beugels om je te ondersteunen bij het in- en uitstappen van bed, en we kunnen dat oude bad vervangen door een prachtige inloopdouche met een comfortabele douchestoel. Bij ons voel je je helemaal thuis, ongeacht je leeftijd!

Een complete renovatie van je huis

Bij Briedé Bouwen & Wonen renoveren we jouw woning grondig, van boven tot beneden. En we menen het echt. Ons team is gespecialiseerd in allerlei renovatiewerkzaamheden, zoals slopen, vloeren leggen, metselen en isoleren. Ga je bijvoorbeeld je keuken renoveren? Geen probleem! We halen de oude keuken eruit, leggen de nieuwe vloer, installeren binnendeuren en zorgen voor een nette afwerking met schilder- en timmerwerk. Zelfs het behangen en de gordijnen regelen we voor je. Kortom, jij hoeft nergens aan te denken. Bouwstress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Bij Briedé Bouwen & Wonen nemen we al je bouwzorgen uit handen.