Verbouwen, renoveren, restaureren?
Briedé Bouwen & Wonen realiseert uw woonwensen.

briede_image01

Hebt u renovatieplannen? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe badkamer of keuken? Met Briedé Bouwen & Wonen is de klus zo geklaard. Wij werken uw opdracht helemaal af volgens uw wensen. Wij hebben veel ervaring met het herstellen van een oud monumentaal Haags herenhuis in zijn oorspronkelijke, staat met veel aandacht voor markante stijlkenmerken. Maar ook de aanbouw van een moderne, aangename serre of een garage is geen enkel probleem. Vertel ons uw woonwensen en wij zorgen voor een creatieve oplossing.

Briedé Bouwen en Wonen blijft altijd in beweging

Een goed bouwbedrijf is altijd in beweging. Wij houden de veranderingen binnen de bouwmarkt van Den Haag nauwkeurig in het oog. Zo kunnen we direct inspelen op nieuwe vragen.

 


Renovatiespecialist voor Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg en Scheveningen.

Ons aanbod is heel divers. Wij werken vooral voor particulieren, maar ook ondernemers kunnen bij ons terecht voor een renovatie of uitbreiding van hun bedrijf. We zetten enkele veelvoorkomende renovatiewerkzaamheden op een rijtje:

  • een nieuw toilet
  • het plaatsen van een nieuwe keuken
  • het plaatsen en inrichten van een nieuwe badkamer
  • aanbouw/uitbreidingen
  • stucwerk
  • vloeren
  • totale afwerking, inclusief leidingen en elektra, schilderwerk en timmerwerkzaamheden

Bouwen en Wonen voor senioren? Een specialisatie van Briedé Bouwen en Wonen

Op deze manier hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in projecten voor senioren. Bent u ook zo’n 60-plusser die zich niet meer thuisvoelt in zijn huidige woning? Het pand is veel te groot geworden. Het bijhouden van uw tuin wordt een steeds grotere belasting… U zoekt daarom al een tijdje naar passende, kleinere woonruimte, voorzien van alle comfort en gemak. Dan is Briedé Bouwen & Wonen uw partner!

Bij de totale inrichting houden wij ook al rekening met oplossingen voor eventuele lichamelijke beperkingen. Dat kan gaan van het plaatsen van een beugel die senioren ondersteunt bij het in- en uitstappen van het bed, tot het vervangen van het bad door een inloopdouche met een douchestoel.

Verbouwing van boven tot beneden.

We renoveren uw woning van boven tot beneden. En van A tot Z. En dat is geen loze kreet. Het Briedé Bouwen & Wonen-team blinkt uit in alle mogelijke renovatiewerkzaamheden, zoals slopen, vloeren leggen, metselen en isoleren. Renoveert u bijvoorbeeld uw keuken? Dan breken we de oude uit. We leggen de vloerbedekking, plaatsen uw binnendeuren en werken alles netjes af, inclusief schilder- en timmerwerkzaamheden. Zelfs het behang en de gordijnen kunt u aan ons over laten. Kortom: u hoeft nergens aan te denken. Bouwstress verdwijnt meteen als sneeuw voor de zon. Kortom: Briedé Bouwen & Wonen neemt echt alle bouwzorgen uit handen.