Haags vakmanschap sinds 1895.

Maatwerkoplossingen voor verbouwingen, onderhoud, renovatie, timmerwerk, schilderwerk.

Welkom bij Briedé Bouwen en wonen! Woon je in Den Haag, Leidschendam, Wassenaar of Voorburg en heb je renovatieplannen? Of kan je badkamer of keuken wel een make-over gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want met Briedé Bouwen en Wonen is de klus zo geklaard! We maken van jouw huis een echt thuis, helemaal op maat en precies zoals jij het wilt.


Familiebedrijf met hart voor de zaak

Briedé Bouwen & Wonen is al een flinke tijd een gevestigde naam in de bouwwereld van Den Haag en omstreken. Het avontuur begon helemaal terug in 1895, toen we als traditioneel aannemersbedrijf de eerste stappen zetten. Maar we hebben niet stilgezeten! We zijn gaandeweg steeds meer klussen gaan oppakken in en rond jouw huis. En sinds 1995 staat het trouwe team onder leiding van Gert-Jan Briedé voor jou klaar.


Uitbreiding met Briedé Thuisin

Ben jij een handige klusser en hou je ervan om zelf de boel op te knappen? Dan moet je bij Briedé Thuisin zijn! We hebben in 1995 onze bouwbedrijf uitgebreid met een te gekke winkel vol met alles wat je nodig hebt voor je interieur. Van verf, behang en vloerbedekking tot gordijnen, vitrages en coole raamdecoratie. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een toffe selectie aan zonnewering. Bij Briedé Thuisin kun je in één keer alles vinden wat je nodig hebt!

Briedé Bouwen en Wonen (ver)bouwt voor particulieren en bedrijven.

We pakken alles aan, van begin tot eind. We zijn de experts in het volledig restaureren van oude, statige Haagse herenhuizen, maar we draaien ook onze hand niet om voor het vernieuwen van die gave badkamer of keuken. En we vinden persoonlijk advies superbelangrijk. Het zorgt niet alleen voor succesvolle projecten, maar ook voor een sterke band met onze klanten.