Haags vakmanschap sinds 1895.

Maatwerkoplossingen voor verbouwingen, onderhoud, renovatie, timmerwerk, schilderwerk.

Welkom op de website van Briedé Bouwen & Wonen. Woont u in Den Haag, Leidschendam, Wassenaar of Voorburg en hebt u renovatieplannen? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe badkamer of keuken? Met Briedé Bouwen en Wonen is de klus zo geklaard. Wij werken uw huis helemaal af volgens uw wensen.


Familiebedrijf met hart voor de zaak

De naam Briedé Bouwen & Wonen loopt al even mee in de bouwwereld van Den Haag en omstreken. Het verhaal begint in 1895 met een traditioneel aannemersbedrijf. Gaandeweg worden de werkzaamheden uitgebreid met alle voorkomende klussen in en rond het huis. Sinds 1995 staat het trouwe team onder leiding van Gert-Jan Briedé.


Uitbreiding met Briedé Thuisin

Bent u zelf erg handig en vindt u het een uitdaging om de klus zelf op te knappen? Dan kunt u terecht bij Briedé Thuisin. In 1995 werd het bouwbedrijf namelijk uitgebreid met een winkel met een uitgebreid aanbod van woninginrichtingproducten. Dit is nu een uitgelezen plek voor one-stop-shopping op het gebied van woninginrichting, zodat u alles in een keer kunt uitzoeken. Denk bijvoorbeeld aan verf, behang, vloerbedekking, gordijnen/vitrage en raamdecoratie/zonnewering.

Briedé Bouwen en Wonen (ver)bouwt voor particulieren en bedrijven.

Wij werken vooral voor particulieren, maar ook ondernemers kunnen bij ons terecht voor een verbouwing, renovatie of uitbreiding van hun bedrijf. Van A tot Z, van boven tot beneden. Van de totale restauratie van een oud monumentaal Haags herenhuis, tot de renovatie van die nieuwe badkamer of keuken. En persoonlijk advies vinden we daarbij erg belangrijk. Het zorgt niet alleen voor succesvolle projecten, maar ook voor extra binding met onze klanten.